FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Axa prioritara 6 – Educatie si competente

Obiectivul specific 6.14 Cre?terea participarii la programe de învatare la locul de munca a elevilor ?i ucenicilor din învatamântul secundar ?i tertiar non-universitar, cu accent pe sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC ?i din domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI

Titlul proiectului: ”Dobandirea de competente necesare unui loc de munca prin practica nationala si transnationala”

Contract POCU/633/6/14/130960

 

Nr.         1979.4   /  02.11.2021

 

Invitatie de participare

În atentia agentilor economici interesati,

 

Colegiul ”Emil Negrutiu”, cu sediul în Turda, str. Agriculturii  nr. 27, Jud. Cluj, cod postal 401100, telefon / fax 0264-312637, e-mail colemilnegrutiu@gmail.com, CUI 5528288, beneficiara a contractului de finantare a proiectului ”Dobandirea de competente necesare unui loc de munca prin practica nationala si transnationala”  Contract POCU/633/6/14/130960 cofinantat din Programul Operational Capital Uman 2014-2020  anunta efectuarea achizitiei publice de HRANA PARTICIPANTI-LOT 2  codurile CPV

15981000-8 - Apa minerala

15540000-5 - Brânzeturi

15860000-4 - Cafea, ceai si produse conexe

15131000-5 - Conserve si produse din carne

15332310-0 - Fructe cu coaja lignifiata prajite sau sarate

15300000-1 - Fructe, legume si produse conexe

15820000-2 - Piscoturi si biscuiti; produse de patiserie si de cofetarie conservate

15100000-9 - Produse de origine animala, carne si produse din carne

15321000-4 - Sucuri de fructe

Prin prezenta, va invitam sa ne transmiteti oferta dumneavoastra de pret în vederea atribuirii contractului de furnizare HRANA PARTICIPANTI-lot 2.

Obiectul general al proiectului nostru il reprezinta cresterea ratei de participare a elevilor din invatamantul profesional si tehnic la programele de formare la locul de munca, din sectoarele economice identificate conform SNC respective SNCDI, prin dezvoltarea aptitudinilor si cunostintelor dobandite in cadru stagiilor de practica a 184 elevi de la domeniile  agricultura, economic, turism si alimentatie, industrie alimentara si protectia mediului.

 

Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica: procedura de achizitie directa.

 

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Documentatia se poate obtine prin descarcarea acesteia de pe pagina web a Beneficiarului  https://emilnegrutiu.ro  în format tiparit de la sediul Achizitorului sau în format electronic printr-o solicitare pe e-mail colemilnegrutiu@gmail.com.

 

Data limita de depunere a ofertelor: 12.11.2021, ora 12:00

Data si ora deschiderii ofertelor: 12.11.2021, ora 14:00

 

Produsele alimentare solicitate pentru a fi achizitionate sunt necesare in vederea asigurarii de pachete de  alimente / hrana consistenta copiilor din grupul tinta (fructe, legume, apa, sucuri de fructe, ceaiuri, produse de patiserie, unt, branzeturi, produse de origine animala, carne, salamuri, conserve si produse din carne),  în vederea realizarii  conditiilor optime de desfa?urare a activitatilor cu elevii din grupul tinta (astfel încât sa aiba posibilitatea sa-?i pregateasca de acasa  gustari de tip sandvis rapid si sanatos).

Avându-se în vedere necesitatea implementarii cu succes a proiectului, se urmare?te identificarea unui agent economic cu calificat în vederea încredintarii directe a contractului pentru furnizare  produse de hrana pentru obiectivul sus mentionat.

Valoarea estimata totala este  de 7410 lei (fara TVA), respectiv 8076.9 lei cu TVA (necesar pentru 57 elevi inscrisi in grupul tinta si participant la activitatile de practica nationala).

 

1 pachet de alimente/ elev contine:

Denumirea produselor sau a serviciilor

U.M.

Cantitatea

Pret unitar fara TVA
(lei)

Valoare totala fara TVA
(lei)

TVA
(lei)

Total
(lei)

1

Fructe cu coaja lignifiata prajite sau sarate; Arahide decojite si coapte cu sare, 270 g

buc

1

5.505

5.505

0.495

6.000

2

Produse de patiserie si de cofetarie conservate; biscuiti cu ciocolata,  700 g

buc

1

7.798

7.798

0.702

8.500

3

Suc de fructe, pulpa nectar  Nectar 1,5 l

buc

1

6.881

6.881

0.619

7.500

4

Ceai de fructe necarbogazos,  ambalat în sticle / PET de 1,5l; Nestea ceai  1.5 l

buc

1

5.963

5.963

0.537

6.500

5

Cascaval maturat, 500g

buc

1

14.220

14.220

1.280

15.500

6

Brânzeturi; Branza topita, 140 g

buc

1

5.505

5.505

0.495

6.000

7

Branza de Burduf, 500g

buc

1

14.679

14.679

1.321

16.000

8

Produse de origine animala, carne si produse din carne; Unt 80%, 200g

buc

1

11.009

11.009

0.991

12.000

9

Produse de origine animala, carne si produse din carne; Minisalam crud-uscat, 200g

buc

1

10.092

10.092

0.908

11.000

10

Produse de origine animala, carne si produse din carne; Pate fin pasare/porc, 300g

buc

1

5.046

5.046

0.454

5.500

11

Produse de origine animala, carne si produse din carne;  Ton bucati ulei de floarea soarelui, 3*80g

buc

1

11.651

11.651

1.049

12.700

12

Produse de origine animala, carne si produse din carne; Ton bucati suc propriu , 3*80g

buc

1

10.092

10.092

0.908

11.000

13

Produse de patiserie si de cofetarie conservate; Piscoturi Savoiardi,500g

buc

1

6.972

6.972

0.628

7.600

14

Conserve si produse din carne: Conserva carne porc/ vita, 300g

buc

1

7.339

7.339

0.661

8.000

15

Apa minerala  plata; Apa plata, 0.5l

buc

3

7.248

2.416

0.652

7.900

130.000

130.000

11.700

141.7

 

 

Total pachet

 

130.00 lei

11.7 lei

Total VALOARE PE pachet  cuTVA

141.70 lei

 

 

 

Reponsabil achizitii,

Catana Monica

 

 

Manager proiect,

Prof. Gavrilescu Timea Karola

 

Colegiul ”Emil Negrutiu”, Turda

Strada Agriculturii, nr. 27

telefon: 0264/312637

fax:0264/317051

e-mail: emilnegrutiu@yahoo.com